Projekter

VINDUER OG DØRER

UDSKIFTNING AF VINDUER MOD TRAFIKERET VEJ

Denne kunde skulle have skiftet de gamle vinduer og var samtidig generet af støj fra meget trafikeret vej. Vi valgte derfor at montere Outline vinduer i træ/træ med lydglas ud til den trafikeret vej. Indvendig er der afsluttet med en hulkehlliste i træ samt en hvid skrå fuge. Udvendig er der fuget med en lys grå fuge.

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE UDLEJNINGSEJENDOM

I forbindelse med fornyelse af hele ejendommens facade er vinduerne blevet udskiftet. For at holde stilen så original som muligt, er der monteret træ/træ dannebrogsvinduer. Vi har derudover stået for udskiftning af tag, fugearbejde og montering af nye tagrender mm.

UDSKIFTNING AF VELUX

Vi har en del erfaring med montering af Velux vinduer. Her et ældre hus, der fik nye vinduer samt tilføjet et ekstra Velux Cabrio.

TAGARBEJDE

RENOVERING AF KVIST

Den gamle træbeklædning blev afmonteret og nyt træskellet blev oprettet. Dette betød, at der blev plads til yderlig 100 mm isolering. Efterfølgende blev der monteret eternitplader samt ny tagrende. Derudover blev inddækninger og skotrender tjekket efter og udbedret.

RENOVERING AF TAGFOD MM.

Kunden var blevet træt af at skulle vedligeholde alt træværk på huset, derudover var meget af træværket i dårlig stand. Vores opgave blev at skifte alt udsat træværk til vedligeholdelsesfrie materialer. Der blev skiftet stern, underbeklædning samt monteres nye tagrender på hus og garage, således at kunden ikke skal bruge tid på vedligehold.

TAGPROJEKT

Kundens tag bestod af tagplader, der var ca. 40 år gammel. De blev udskiftet til nye B7 plader. Derudover blev der lavet vindplade hele vejen rundt, så kunden nemt kunne få efterisoleret efterfølgende. Tagrende og udhæng blev passet til og bevaret til det nye tag.

TAGPROJEKT SAMT NY SKOTRENDE

Kunden ønskede at bevare en gammel staldlængen, selvom den var i dårlig stand. Vores samarbejdspartner monterede indbygningsspær for at stabilisere tagkonstruktionen, da de daværende spær var udtjente. Derefter rettede vi taget op med spærtræ og monteret lægter til de nye sorte B6 tagplader. Derudover blev den gamle skotrende, som støder op mod kampstenshuset, skiftet ud. Afslutningsvis blev der monteres nye tagrender.

UDSKIFTNING AF TAG

Endnu et eksempel, hvor kunden ønskede at udskifte de gamle tagplader til nye B7 plader. Derudover blev der lavet vindplade samt efterisoleret og husets garage fik monteret nyt paptag.

OM- OG TILBYGNINGER

GARAGETILBYGNING SAMT OVERDÆKKET TERRASSE

Her har vi stået for tømrerentreprisen ved opførelse af ny garage/gildesal samt ny overdækket terrasse. Indvendig er der monteret troldtekst for at sikre god akustik. Alle udvendige materialer er vedligeholdsfrie.

HAVESTUE

Endnu et eksempel på opbygning af havestue. Havestuen er bygget i superwood, som kunden efterfølgende selv har malet.

OPBYGNING AF HAVESTUE

Kunden var i besiddelse af nogle brugte havestue elementer/vinduer, som skulle udgøre deres nye udestue. Min opgave var at få udestuen til at passe sammen med resten af huset. Dette blev gjort ved at lave klink beklædning imellem vinduerne, samt at skifte tagrenden, således at udestuen blev integreret med resten huset. Kunden ville efterfølgende selv male udestuen, så den var i et med huset.

OPBYGNING AF SKUR

Her har vi opført et udendørs redskabsskur ca. 20 m2. Huser blev bygget op i samme stil og farver som kundens eksisterende hus, da skuret var placeret meget synligt i haven.

SEKSKANTET TILBYGNING

Vi har stået for tømrerarbejdet på dette spændende tilbygningsprojekt. Stuehuset er blevet udvidet med en sekskantet tilbygning. Indvendigt er der synlige Douglas spær. 

TERRASSE

Vi har opbygget en veranda på alle 4 sider af huset. Der er lavet 2 trapper integreret i terrassen. Brædderne er lærketræ. Kunden ønskede den naturlige effekt og look på træet, derfor er der ikke gjort yderligere ved brædderne.

OVERDÆKKET TERRASSE V. RESTAURANT

Vi har stået for opbygning af ny stor terrasse ud for restaurant. Brædderne er lærketræ, der er fået en enkelt behandling. Vi har ligeledes opbygget hegn samt et halvtag i termoplader.

BYGNINGSRENOVERING OG MODERNISERING

TOTALRENOVERING AF LEJLIGHED

Her stod vi får total renovering af udlejningsejendomme. Alt i køkken, bad samt værelser blev revet ned og bygget op fra ny.

GULVBELÆGNING

Kunden ønskede ikke længe at slibe/olier på det gamle trægulv i stuen. Vores opgave blev at skiftet gulvet til et nyt vedligeholdelsesfrit samt husdyrvenligt gulv. Der blev monteret et venyl klikgulv, samt nye fod- og fejelister i hele stuen.

BRANDINDDÆKNING AF STÅLSPÆR

På følgende billede er der lavet brandsikring på eksisterende stålspær. Hallen skulle bruges til industri BD60, hvilket kræver lovpligtig brandsikring.

BEKLÆDNING PÅ GARAGE

Her har vi lavet træbeklædning på ny garage både indvendig og udvendig.

TOTALRENOVERING AF ERHVERVSEJENDOM

Totalrenovering af det gamle posthus i Brædstrup. Afmontering af eksisterende tagkonstruktion. Montering af nye tagkonstruktion inkl. fire kviste. Heraf to kviste med indbygget terrasse, og to med side vinduer. Opbygning af 4 lejligheder samt en stor restaurant i stueplan.

FACADERENOVERING

Et større tagprojekt samt opførsel af badeværelse på 1. sal. Eksisterende tagsted er udskiftet med ædelengoberet tegl. Kviste, skorsten og udhæng er beklædt med sort vedligeholdelsesfrit aluminium, og der er monteret blanke arkitekt tagrender. Indvendigt er en del af 1. sal blevet udnyttet til nyt badeværelse. Vi stod for montering af Wedi-plader med gulvvarme samt vægge og loft.

Friluftsliv

BÅLSTED OG SPISERUM I BØRNEHAVE

Børnehaven manglede et sted, hvor de kunne lave mad og spise i det fri. Vores opgave blev at opbygge hhv. et hus til bålsted og et spiserum. Huset til bålstedet er åben i kip, således at røg og mados kan komme ud.

SPEJDERHYTTE TIL RAFTER/AKTIVITETSRUM

Spejderne ønskede et udeareal, som de kunne bruge til rafter og som aktivitetsrum. Hytten blev opført udelukkende i træ, og en af siderne blev lukket af med kælver brædder. På taget blev der monteret Shingles tag (paptag) og afslutningsvis tagrender samt nedløb.

BÅLSTED OG SPISERUM I BØRNEHAVE

Her er endnu et eksempel på opbygning af bålsted og spiserum i børnehave.

KONTAKT OS

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD